Bli kjent med oss

Bli kjent med oss!

 

Det er mulig du ikke har hørt om oss tidligere! Jeg heter Joachim Lindbo, og er daglig leder i Skymobil AS. Vi kom på nett med våre første mobilabonnement 1. juni 2020, og det er allerede over 40 000 som har valgt oss som mobilleverandør! 

I Norge har vi i mobilbransjen det som kalles et duopol; to selskaper (Telenor og Telia) som kontrollerer hele markedet. Vi mener dette er hemmende for konkurransen, da de store selskapene i økende grad kontrollerer priser og tjenester, og det er vanskelig for nye og mindre aktører å slippe til. Skymobil er utenfor dette duopolet – på eiersiden er vi 100% uavhengige, og de ansatte eier en større andel av selskapet. Blir du kunde hos oss, er du også med å gjøre situasjonen bedre for mindre aktører.

Vi kjemper for sunnere konkurranse i mobilbransjen og vårt hovedmål er å levere mobiltjenester som forenkler hverdagen til folk. Vi bruker gjennomsnittlig over 4 timer på mobilen hver dag, noe som blir mer enn 70 døgn i året! I Skymobil ønsker vi å skape et miljø som gjør det lettere å kutte ned på skjermtiden. Etter hvert ønsker vi å hjelpe deg med å finne informasjon om den nyeste vitenskapen, produkter og teknologi som bidrar til sunne mobil og skjermvaner.

Det er også viktig for oss å tilby god og personlig kundeservice. En hyggelig prat med kundeservice skal bedre hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

✔️ Vi skal alltid ha en menneskelig kundeservice
✔️ Hvis du vil ringe oss, er vi tilgjengelige
✔️ Sender du e-post svarer vi raskt

Takk for at du tok deg tid til å lese litt om oss. Vi håper du velger å bli med oss på reisen!

 

Varme hilsener fra alle i Skymobil :slightly_smiling_face: